Last Update 2012/3/29

帝塚山学院大学人間科学部研究年報
(Annual report, Faculty of Human Sciences)

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13号 (2011.12)
彭,佳紅
(Peng,Jiahong)
庄野英二文学の原点 : 『星の牧場』と『アレン中佐のサイン』に関する考察
(The core of Shono Eiji’s Literary works : on The Meadow of Stars and The Sign of Lieutenant Colonel Alan)
p1-13
戸上,良弘
(Togami,Yoshihiro)
球面定在波としての電子構造 : 微細構造定数を中心として
(An Electron Structure as Spherical Standing Wave with Particular Reference to Fine Structure Constant)
p14-29
河崎,良二
(Kawasaki,Ryoji)
『メアリー・ポピンズ』の神話世界
(The mythic world of Mary Poppins)
p30-41
鈴木,英鷹
(Suzuki,Hideo)
『続日本後紀』にみる平安時代初期の医療福祉(仁明天皇時代)
(Health and welfare in the early Heian period (Reign of Emperor Nimmyo) as presented in Syoku Nihon Koki)
p42-58
谷川,賀苗
(Tanigawa,Kanae)
子どもと絵本 : 絵本リスト『絵本の扉』はどのように家庭で受け止められているか
(Child and Picture book reading : How child and parent (s) use (s) picuture book list (Ehonn no tobira) at home)
p59-72
福田,ひとみ / 香野,美佳
(Fukuda,Hitomi / Kono,Mika)
米粉の利用状況とその利用増加のための一提案
(Effect of “komeko” (rice flour) on the properties of sponge cakes)
p73-81
吉本,優子 / 梅本,真美 / 奥田,豊子 / 原邊,祥弘 / 吉田,大介
(Yoshimoto,Yuko S. / Umemoto,Mami / Okuda,Toyoko / Harabe,Yoshihiro / Yoshida,Daisuke)
管理栄養士養成課程生の食品・料理重量見積力向上プログラムの開発(第1報) : 見積り能力の学年による比較 ※2012年2月1日・修正版
(Development of a training program for nutrition course students to improve their ability to estimate food portion size (first report) : Comparison of the students’ estimation ability over several academic years)
※ [修正] 冊子体とは若干異なります。(2012.3.29)
p82-97

平成22年度帝塚山学院大学における実験動物等の実験に関する基本指針への適合性について
(The information related to animal experiments (2010) based on in-house regulations of the institution)
p98

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